Час приготування – 25 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 2 порції
авокадо 1 шт. креветки лимон 1/2 шт. маслини без кісточок 2 шт. китайська капуста 2 листа
Для соусу
майонез 2 ст. ложки кетчуп 1 ст. ложка коньяк 1 ч. ложка ананасовий сік 2 ст. ложки
Приготування
Спочатку підготуйте креветки і авокадо: креветки варіть в підсоленій воді 5-7 хвилин, потім очистіть. Авокадо розріжте вздовж навпіл, вийміть кісточки, а м’якоть збризніть лимонним соком.
Наступний крок – приготування соусу: для цього змішайте майонез, кетчуп, коньяк і ананасовий сік; заправте креветки.
А тепер викладіть на блюдо листя капусти або зеленого салату, на кожен – половинку авокадо. У заглиблення, що залишився від кісточки, покладіть креветки, заправлені соусом.
І нанесіть останній штрих, прикрасивши половинки авокадо маслиною, креветкою і лимоном.