Зміст
Інгредієнти
1 шар: відварена картопля дрібними кубиками 2 шар: будь-яка копчена риба: форель, лосось та ін. 3 шар: ріпчаста цибуля або цибуля порей 4 шар: креветки 5 шар: відварені яйця дрібно нарубані 6 шар: крабові палички 7 шар: кукурудза з баночки 8 шар: терта морква
Приготування
Кожен шар змащується сумішшю майонезу і натурального знежиреного йогурту (щоб салат не був сильно важким, жирним).
Кількість продуктів береться залежно від розміру салату, але всього по трохи.
Прикрашається салат порізному, можна як на фото – різаним копченим лососем, скручуємо в трояндочки, можна креветками із червоною ікрою і т.п., з боків дрібно в колечка нарізаний порей або будь-якою нарізаною зеленню (кріп, цибуля, петрушка).