Салат “Лісова загадка” – це свіжий, листковий салат з рибною начинкою і легкою основою з рису. Ваші гості будуть в захваті!
Час приготування: 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти для салату “Лісова загадка”
печінка тріски – 1 баночка
рис – 100 г
сир – 100 г
яйця – 4 шт.
цибулина – 1 шт.
морква – 1 шт.
свіжий огірок – 1 шт.
олія – 2 ст. л.
сіль за смаком
майонез – 3-4 ст. л.
Приготування салату “Лісова загадка”
Рис відварити до готовності і остудити.
Дрібно нашатковану цибулю і терту моркву обсмажити на олії.
Яйце відварити до готовності, остудити і очистити.
У сервірувальне кільце або роз’ємну форму для випічки викласти перший шар відвареного рису.
Змастити майонезом і трохи посолити.
Печінку тріски подрібнити виделкою.
Викласти шаром поверх рису і трохи змастити майонезом.
Шар тертих яєць змастити майонезом.
Шар обсмаженої моркви з цибулею.
Шар тертого сиру, змастити майонезом.
Шар нашаткованого свіжого огірка.
Зверху трохи додати дрібно нашаткованого кропу. Дати просочитися декілька годин в холодильнику.
Зняти кільце.
Листковий салат “Лісова загадка” готовий. Прикрасити сіточкою з майонезу. Подавати до столу.