Час приготування: 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
кальмари варені – 120 г апельсини – 2 шт. цедра – 2 апельсинів яйця варені – 3 шт. морква – 1 шт. листя зеленого салату – 50 г майонез – 1/2 склянки
Приготування
З апельсинів зріжте цедру. Апельсини наріжте скибочками. Кальмари, моркву і листя салату наріжте соломкою, яйця – дольками.
Кальмари з’єднайте з листям салату, морквою, апельсинами і яйцями.
Заправте майонезом, перемішайте. Оформіть цедрою.
Кальмари зазвичай готують протягом 3-5 хвилин. Довго варити або смажити їх не слід, інакше їх м’ясо стане жорстким і несмачним.