Час приготування: 50 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
ананас консервований – 1 банка (300 г) креветки варені – 500 г цибуля ріпчаста червоний – 1 головка яйця варені – 4 шт. сир твердий тертий – 150 г горіхи волоські смажені рубані – 4 ст. ложки майонез – 1/2 склянки сметана – 1/2 склянки
Приготування
Ананаси відокремте від заливки, подрібніть блендером і відкиньте на друшляк. Цибулю дрібно порубайте, залийте окропом і залиште на 15 хвилин. Воду злийте. Яйця натріть на тертці. Майонез і сметану з’єднайте.
У порційні салатники розкладіть половину яєць, полийте сумішшю майонезу та сметани. Потім покладіть шарами цибулю, варені креветки, ананаси і яйця, змащуючи кожен шар сумішшю майонезу та сметани. Посипте горіхами і сиром.
Можна оформити салат скибочками ананаса і зеленню петрушки.