Зміст
Інгредієнти
250 г оселедця 3 яйця 2 картоплини 1 кисле яблуко сіль, перець 1 цибулина 2 ст.л. оцту 2 ст.л. сметани (або майонезу) 1 ст.л. солодкої гірчиці
Приготування
Картоплю зварити в мундирі. Очистити. Нарізати кубиками. Зварити яйця, очистити.
Цибулю нарізати півкільцями. Залити оцтом.
Філе оселедця нарізати кубиками.
Змішати оселедець, яблуко і картоплю. З цибулі злити оцет і додати в салат. Натерти яйця, додати решту інгредієнтів, перемішати.
Сметану змішати з гірчицею.
Посолити, приправити салат перчиком, додати сметану з гірчицею. Перемішати. Можна посипати свіжою зеленню-кропом або петрушкою. Салат з оселедцем готовий.