Салат “Змійка”

Салат “Змійка”

Інгредієнти

горбуша консервована – 1 банка
картопля – 4 шт.
яйця – 4 шт.
сир плавлений – 100 г
майонез – 100 г
кукурудза консервована – 150 г
маслини без кісточок – 50 г
морква за смаком
зелень петрушки

Приготування

Картоплю, моркву і яйця відваріть до готовності і охолодіть, потім почистіть.

Горбушу перекладіть в глибоку миску, розімніть за допомогою виделки, додавши половину рідини з банки. Картоплю натріть на тертці, додайте до риби. Яйця і плавлений сирок натріть на тертці і додайте до риби з картоплею. Перемішайте, заправте майонезом, якщо потрібно, трохи посоліть.

Приготований салат викладіть на велике плоске блюдо, надаючи форму змійки. Ложкою вирівняйте поверхню. Оформіть тонко нарізаними кільцями маслин і кукурудзою, залишаючи «мордочку» відкритою. Для оформлення очей одну маслину розріжте навпіл і закріпіть половинки на голові. З маленьких шматочків маслин оформіть вії. Язичок, ніс і корону виріжте з вареної моркви. Перед подачею салат оформіть свіжою зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: