Зміст
Інгредієнти
горбуша консервована – 1 банка картопля – 4 шт. яйця – 4 шт. сир плавлений – 100 г майонез – 100 г кукурудза консервована – 150 г маслини без кісточок – 50 г морква за смаком зелень петрушки
Приготування
Картоплю, моркву і яйця відваріть до готовності і охолодіть, потім почистіть.
Горбушу перекладіть в глибоку миску, розімніть за допомогою виделки, додавши половину рідини з банки. Картоплю натріть на тертці, додайте до риби. Яйця і плавлений сирок натріть на тертці і додайте до риби з картоплею. Перемішайте, заправте майонезом, якщо потрібно, трохи посоліть.
Приготований салат викладіть на велике плоске блюдо, надаючи форму змійки. Ложкою вирівняйте поверхню. Оформіть тонко нарізаними кільцями маслин і кукурудзою, залишаючи «мордочку» відкритою. Для оформлення очей одну маслину розріжте навпіл і закріпіть половинки на голові. З маленьких шматочків маслин оформіть вії. Язичок, ніс і корону виріжте з вареної моркви. Перед подачею салат оформіть свіжою зеленню.