Час приготування – 2 години 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
філе горбуші 800 г
Для маринаду
сік лимонний – 4 ст. ложки м’ята різана – 2 ст. ложки цибуля зелена різана – 2 ст. ложки часник різаний – 2 ст. ложки зелень петрушки різана – 2 ст. ложки бульйон рибний – 1 стакан перець білий мелений сіль
Приготування
Для маринаду цибулю і часник змішайте з м’ятою, зеленню петрушки, лимонним соком і бульйоном, посоліть і поперчіть.
Філе наріжте порційними шматками, залийте маринадом і дайте постояти 2 години, потім обсмажте на грилі до готовності.
При подачі оформіть зеленню кропу. На гарнір подайте припущені овочі.