Горбуша з травами

Горбуша з травами

Час приготування – 2 години 20 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

філе горбуші 800 г

Для маринаду

сік лимонний – 4 ст. ложки
м’ята різана – 2 ст. ложки
цибуля зелена різана – 2 ст. ложки
часник різаний – 2 ст. ложки
зелень петрушки різана – 2 ст. ложки
бульйон рибний – 1 стакан
перець білий мелений
сіль

Приготування

Для маринаду цибулю і часник змішайте з м’ятою, зеленню петрушки, лимонним соком і бульйоном, посоліть і поперчіть.

Філе наріжте порційними шматками, залийте маринадом і дайте постояти 2 години, потім обсмажте на грилі до готовності.

При подачі оформіть зеленню кропу. На гарнір подайте припущені овочі.

Подобається допис? Поділіться з друзями: