Зміст
Інгредієнти
спагеті – 340 г вершкове масло – 2 столові ложки оливкова олія – 2 столові ложки часник – 4 зубчики креветки – 500 г сіль та перець – за смаком петрушка – 1/2 склянки лимон (сік) – 1/4 склянки лимон (дольки) – 1/4 шт пластівці червоного перцю – 1/8 чайної ложки
Приготування
У великій каструлі доведіть воду до кипіння. Посоліть і додайте кілька крапель оливкової олії. Закиньте спагеті та готуйте відповідно до інструкцій на упаковці.
Дрібно нарубайте часник. Видавіть сік лимона. І 1/4 лимона наріжте на четвертинки.
Сік і частинки лимона викладіть у миску. Вимийте і дрібно нарубайте петрушку.
Додайте пластівці червоного перцю. Все перемішайте.
Розтопіть вершкове масло. Додайте часник і підтушкуйте близько хвилин. Викладіть приготовлені очищені креветки, посоліть і поперчіть. Готуйте близько 5 хвилин, поки креветки не набудуть рожевого відтінку. Зніміть з вогню.
Потім додайте петрушку з лимоном. Злийте пасту і перекладіть в сковороду з креветками. Ретельно перемішайте.