Зміст
Інгредієнти
філе лосося – 500 гр. консервована кукурудза – 100 гр. цибуля – 1 шт. помідор – 1 шт. томатна паста – 30 гр. сіль, мелений чилі, шпинат
Приготування
З лосося зняти шкіру і вибрати кістки. Нарізати порційними шматками, викласти у форму для випікання і посолити. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Помідор нарізати маленькими кубиками і додати до цибулі. Тушкувати 2 – 3 хвилини. Додати кукурудзу, томатну пасту і дрібно нарізаний шпинат.
Посолити, поперчити. Перемішати і відключити вогонь. Викласти отриману сальсу на шматочки лосося і поставити запікатися у розігріту до t 200 духовку на 15 – 20 хвилин.