Зміст
Інгредієнти
200 г шпрот цибуля ріпчаста картопля – 8-10 шт середнього розміру морква – 1 шт яйце – 1 шт масло вершкове – 2 ст.л. 1,5 ст. л. борошна зелена цибуля кріп, петрушка олія для обсмажування сіль, перець
Приготування
Картоплю і моркву очистити, порізати і зварити до готовності. Злити воду і приготувати пюре, додати в нього вершкове масло і 1 яйце.
Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. Шпроти без масла викласти в миску, розім’яти виделкою. Додати ріпчасту і зелену цибулю, кріп, петрушку і перемішати.
З картопляного пюре скачати кульки діаметром 4,5 см. Зробити в центрі кожної поглиблення, покласти по 1 ч. л. начинки, зімкнути краю.
Обваляти кожну кульку в борошні (в борошно можна додати спеції для картоплі).
Обсмажити биточки в розігрітій олії до рум’яної скоринки.