Картопляні биточки з начинкою з шпрот

Картопляні биточки з начинкою з шпрот

Інгредієнти

200 г шпрот
цибуля ріпчаста
картопля – 8-10 шт середнього розміру
морква – 1 шт
яйце – 1 шт
масло вершкове – 2 ст.л.
1,5 ст. л. борошна
зелена цибуля
кріп, петрушка
олія для обсмажування
сіль, перець

Приготування

Картоплю і моркву очистити, порізати і зварити до готовності. Злити воду і приготувати пюре, додати в нього вершкове масло і 1 яйце.

Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. Шпроти без масла викласти в миску, розім’яти виделкою. Додати ріпчасту і зелену цибулю, кріп, петрушку і перемішати.

З картопляного пюре скачати кульки діаметром 4,5 см. Зробити в центрі кожної поглиблення, покласти по 1 ч. л. начинки, зімкнути краю.

Обваляти кожну кульку в борошні (в борошно можна додати спеції для картоплі).

Обсмажити биточки в розігрітій олії до рум’яної скоринки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: