Час приготування – 40 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
короп – 900 г цибуля ріпчаста – 200 г олія – 100 г сметана – 80 г перець червоний мелений – 1 ч. ложка сіль
Приготування
Підготовленого коропа натріть сіллю, зробіть поперек надрізи через кожні 3 см.
Цибулю нашаткуйте, підсмажте на олії, посоліть і поперчіть.
У кожен надріз на рибі покладіть трохи цибулі, а цибулю, що залишилася, викладіть на дно жаровні або на деко. На цибулю покладіть рибу і запечіть до готовності, потім полийте сметаною, змішаною з перцем. Продовжуйте запікати до утворення золотистої скоринки.
Подайте коропа з відвареною картоплею.