Короп запечений

Короп запечений

Час приготування – 40 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

короп – 900 г
цибуля ріпчаста – 200 г
олія – 100 г
сметана – 80 г
перець червоний мелений – 1 ч. ложка
сіль

Приготування

Підготовленого коропа натріть сіллю, зробіть поперек надрізи через кожні 3 см.

Цибулю нашаткуйте, підсмажте на олії, посоліть і поперчіть.

У кожен надріз на рибі покладіть трохи цибулі, а цибулю, що залишилася, викладіть на дно жаровні або на деко. На цибулю покладіть рибу і запечіть до готовності, потім полийте сметаною, змішаною з перцем. Продовжуйте запікати до утворення золотистої скоринки.

Подайте коропа з відвареною картоплею.

Подобається допис? Поділіться з друзями: