Зміст
Інгредієнти
200 гр. гречки 700 гр. риби (будь-яке рибне філе) 3 цибулини 3 моркви 3 ст. л томатної пасти сіль чорний перець
Приготування
Заливаємо гречку двома стаканами води, ставимо на вогонь і варимо до повної готовності.
Цибулю дрібно подрібнюємо, моркву натираємо на тертці.
На сковорідці обсмажуємо цибулю та моркву близько 5-10 хвилин, додаємо томатну пасту і один стакан води та смажимо ще 15 хвилин.
В кінці додаємо сіль та перець, даємо трішки охолонути.
Рибу та гречку подрібнюємо в блендері. Після цього змішуємо їх.
З отриманого фаршу формуємо кульки та обсмажуємо їх на оливковому або соняшниковому маслі до золотистої скоринки (можна також викласти їх на деко та запекти в духовці).
Викладаємо посмажені тефтельки в каструлю, заливаємо сумішшю цибулі та моркви і тушкуємо в духовці близько 30 хвилин.