Пісні рибні тефтельки

Пісні рибні тефтельки

Інгредієнти

200 гр. гречки
700 гр. риби (будь-яке рибне філе)
3 цибулини
3 моркви
3 ст. л томатної пасти
сіль
чорний перець

Приготування

Заливаємо гречку двома стаканами води, ставимо на вогонь і варимо до повної готовності.

Цибулю дрібно подрібнюємо, моркву натираємо на тертці.

На сковорідці обсмажуємо цибулю та моркву близько 5-10 хвилин, додаємо томатну пасту і один стакан води та смажимо ще 15 хвилин.

В кінці додаємо сіль та перець, даємо трішки охолонути.

Рибу та гречку подрібнюємо в блендері. Після цього змішуємо їх.

З отриманого фаршу формуємо кульки та обсмажуємо їх на оливковому або соняшниковому маслі до золотистої скоринки (можна також викласти їх на деко та запекти в духовці).

Викладаємо посмажені тефтельки в каструлю, заливаємо сумішшю цибулі та моркви і тушкуємо в духовці близько 30 хвилин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: