Риба з перцем і баклажанами

Риба з перцем і баклажанами

Час приготування: 45 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

1 кг риби
2 солодких перці
1 баклажан
2 головки ріпчастої цибулі
1 стакан соняшникової олії
по 3-4 гілочки кінзи, зелені кропу і петрушки
1 стакан білого сухого вина
мелений чорний перець
сіль

Приготування

Рибу наріжте порційними шматками. Солодкий перець очистіть, наріжте кільцями. Баклажан наріжте кружечками (при необхідності посоліть і витримайте під гнітом, щоб видалити гіркоту). Цибулю наріжте кільцями.

Підготовлені інгредієнти обсмажте окремо, укладіть шарами в сотейник в наступному порядку: риба, баклажани, перець, цибуля. Посипте рубаною зеленню кропу і петрушки, посоліть і поперчіть.

Влийте вино і поставте на слабкий вогонь, не накриваючи посуд кришкою. Готуйте на слабкому вогні 15-20 хвилин.

Подавайте рибу з перцем і баклажанами гарячими, посипавши рубаною зеленню кінзи.

Подобається допис? Поділіться з друзями: