Час приготування: 45 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
1 кг риби 2 солодких перці 1 баклажан 2 головки ріпчастої цибулі 1 стакан соняшникової олії по 3-4 гілочки кінзи, зелені кропу і петрушки 1 стакан білого сухого вина мелений чорний перець сіль
Приготування
Рибу наріжте порційними шматками. Солодкий перець очистіть, наріжте кільцями. Баклажан наріжте кружечками (при необхідності посоліть і витримайте під гнітом, щоб видалити гіркоту). Цибулю наріжте кільцями.
Підготовлені інгредієнти обсмажте окремо, укладіть шарами в сотейник в наступному порядку: риба, баклажани, перець, цибуля. Посипте рубаною зеленню кропу і петрушки, посоліть і поперчіть.
Влийте вино і поставте на слабкий вогонь, не накриваючи посуд кришкою. Готуйте на слабкому вогні 15-20 хвилин.
Подавайте рибу з перцем і баклажанами гарячими, посипавши рубаною зеленню кінзи.