Щільна, біла, що відрізняється нейтральним смаком тріска прекрасно поєднується з пасерованими на маслі цибулею і морквою. Завдяки додаванню молока це блюдо виходить особливо ніжним.
Час приготування – 40 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
філе тріски – 800 г морква – 1 шт. цибуля ріпчаста – 2 головки масло вершкове – 100 г молоко – 3 склянки олія – 3 ст. ложки лавровий лист перець чорний мелений сіль
Приготування
Тріску краще готувати, не знімаючи шкірку з м’якоті, інакше шматочки риби можуть розвалитися.
Філе тріски наріжте порційними шматками, злегка обсмажте на частині олії.
Цибулю наріжте кубиками, моркву – кружальцями. Овочі спассеруйте на маслі.
У горщики викладіть овочі, зверху – тріску, посоліть, поперчіть. Залийте молоком, покладіть шматочки вершкового масла, лавровий лист і тушкуйте 30 хвилин при 180 °С.
Подавайте з відвареною картоплею, оформивши зеленню.