Тріска, тушкована в молоці

Тріска, тушкована в молоці

Щільна, біла, що відрізняється нейтральним смаком тріска прекрасно поєднується з пасерованими на маслі цибулею і морквою. Завдяки додаванню молока це блюдо виходить особливо ніжним.

Час приготування – 40 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

філе тріски – 800 г
морква – 1 шт.
цибуля ріпчаста – 2 головки
масло вершкове – 100 г
молоко – 3 склянки
олія – 3 ст. ложки
лавровий лист
перець чорний мелений
сіль

Приготування

Тріску краще готувати, не знімаючи шкірку з м’якоті, інакше шматочки риби можуть розвалитися.

Філе тріски наріжте порційними шматками, злегка обсмажте на частині олії.

Цибулю наріжте кубиками, моркву – кружальцями. Овочі спассеруйте на маслі.

У горщики викладіть овочі, зверху – тріску, посоліть, поперчіть. Залийте молоком, покладіть шматочки вершкового масла, лавровий лист і тушкуйте 30 хвилин при 180 °С.

Подавайте з відвареною картоплею, оформивши зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: