Ягідне асорті

Ягідне асорті

Інгредієнти на 500 г полуниці:
смородина чорна – 250 г.
смородина червона – 250 г.
цукор – 1,2 кг.

Приготування ягідного асорті
Полуницю пересипте цукром і витримайте до появи соку.

Додайте ягоди смородини, доведіть до кипіння, зніміть з вогню, залиште на 4 години.

Ягоди знову доведіть до кипіння на слабкому вогні, варіть 20-25 хвилин, час від часу струшуючи. Зніміть варення з вогню, залиште на добу.

Варіть варення поки ягоди не стануть прозорими і не опустяться на дно.

Гаряче варення розкладіть по банках, закрийте поліетиленовими кришками і зберігайте на холоді.

Подобається допис? Поділіться з друзями: