Час приготування 10 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 3 порції
шоколад в порошку – 6 ч. ложок молоко або суміш молока з вершками – (1:1) 600 г чилі мелений – 1 / 2 ч. ложки шоколад білий тертий – 3 ч. ложки цукор
Приготування
Порошок шоколаду розведіть частиною молока, ретельно перемішайте.
Молоко, що залишилося (або суміш молока з вершками), додавши чилі, доведіть до кипіння, потім процідіть через густе сито. Змішайте проціджене молоко з розведеним порошком шоколаду, знову доведіть суміш до кипіння і зніміть з вогню.
Розлийте гарячий шоколад в чашки, за бажанням додайте цукор. Оформіть стружкою білого шоколаду і подавайте.