Гарячий шоколад з корицею

Гарячий шоколад з корицею

Час приготування – 15 хвилин

Інгредієнти на 2 порції

тертий гіркий шоколад – 70 г
молоко – 1 стакан
терта цедра апельсина – 1/2 ч. ложки
мелена кориця – 1/4 ч. ложки
густі вершки – 2 ст. ложки
цукрова пудра – 4 ст. ложки
рубані волоські горіхи – 2 ст. ложки

Приготування

Склянку молока змішайте з шоколадом, корицею, цедрою і прогрійте. Додайте молоко, що залишилося і доведіть до кипіння.

Вершки збийте з цукровою пудрою.

Вам залишилося розлити шоколад по чашках, додати збиті вершки і посипати горіхами.

Подобається допис? Поділіться з друзями: