Міцна чорна кава

Міцна чорна кава

Інгредієнти на 2 порції

кава мелена 4-6 ч. ложок
вода 300 г

Приготування

Зваріть чорну каву з половини зазначеної кількості меленої кави, дайте їй настоятися.

Після цього всипте в джезву каву, що залишилася, знову доведіть її до кипіння, витримайте кілька хвилин, щоб кава настоялася і, процідивши, розлийте по чашках.

Кавові зерна і порошок вимагають дуже дбайливого до себе відношення і не можуть зберігатися довго. Найкраще молоти зерна безпосередньо перед заварюванням напою.

Для приготування кави потрібна абсолютно чиста вода, яка не містить сторонніх запахів, хлору, ні занадто жорстка, ні занадто м’яка.

Подобається допис? Поділіться з друзями: