Зміст
Інгредієнти
вода – 2,5 л сардини в маслі – 1 банка картопля – 3 шт ріпчаста цибуля – 1 шт морква – 1 шт зелений горошок – 4-5 ст. ложок (можна не додавати) сіль – за смаком чорний мелений перець – за смаком рослинна олія – для смаження зелень – за смаком
Приготування
Моркву почистити і натерти на середній тертці. Ріпчасту цибулю почистити, помити і нарізати дрібними кубиками. Ріпчасту цибулю обсмажити на розігрітій з рослинною олією сковороді разом з морквою.
У каструлю налити воду, поставити на вогонь і довести до кипіння. Картоплю почистити, помити, нарізати невеликими кубиками і додати у воду. Зменшити вогонь і варити до готовності картоплі. Коли картопля буде готова, додати смажену цибулю з морквою і консервований горошок, попередньо зливши з нього всю рідину. Посолити і поперчити.
Як тільки суп закипить, додати шматочки консервованої в маслі риби, подрібнену зелень і все довести до кипіння.