Суп з консервованої сардини

Суп з консервованої сардини

Інгредієнти

вода – 2,5 л
сардини в маслі – 1 банка
картопля – 3 шт
ріпчаста цибуля – 1 шт
морква – 1 шт
зелений горошок – 4-5 ст. ложок (можна не додавати)
сіль – за смаком
чорний мелений перець – за смаком
рослинна олія – для смаження
зелень – за смаком

Приготування

Моркву почистити і натерти на середній тертці. Ріпчасту цибулю почистити, помити і нарізати дрібними кубиками. Ріпчасту цибулю обсмажити на розігрітій з рослинною олією сковороді разом з морквою.

У каструлю налити воду, поставити на вогонь і довести до кипіння. Картоплю почистити, помити, нарізати невеликими кубиками і додати у воду. Зменшити вогонь і варити до готовності картоплі. Коли картопля буде готова, додати смажену цибулю з морквою і консервований горошок, попередньо зливши з нього всю рідину. Посолити і поперчити.

Як тільки суп закипить, додати шматочки консервованої в маслі риби, подрібнену зелень і все довести до кипіння.

Подобається допис? Поділіться з друзями: