Зміст
Інгредієнти
мука -1 кг. дріжджі – 60 г. цукор – 100 г. молоко -120 г. сіль – щіпка цедра апельсина тепла вода – 1 склянка кунжут для посипання варені яйця, пофарбовані червоною фарбою – 7 шт. білок для змазування
Приготування
Дріжджі розведіть з молоком і цукром, залиште на 10 хвилин.
Додайте 125 г. борошна, розмішайте, поставте в тепле місце і дайте підійти.
Змішайте опару з борошном, додайте сіль, цедру, воду. Місіть тісто півгодини.
Тісто довільно викладіть у форму для випічки, змастіть білком. Посипте кунжутом.
На тісто довільно викладіть яйця. Залиште хліб на 3 години в теплому місці.
Випікайте в духовці близько години при температурі 200 °С.