Хліб з яйцями

Хліб з яйцями

Інгредієнти

мука -1 кг.
дріжджі – 60 г.
цукор – 100 г.
молоко -120 г.
сіль – щіпка
цедра апельсина
тепла вода – 1 склянка
кунжут для посипання
варені яйця, пофарбовані червоною фарбою – 7 шт.
білок для змазування

Приготування

Дріжджі розведіть з молоком і цукром, залиште на 10 хвилин.

Додайте 125 г. борошна, розмішайте, поставте в тепле місце і дайте підійти.

Змішайте опару з борошном, додайте сіль, цедру, воду. Місіть тісто півгодини.

Тісто довільно викладіть у форму для випічки, змастіть білком. Посипте кунжутом.

На тісто довільно викладіть яйця. Залиште хліб на 3 години в теплому місці.

Випікайте в духовці близько години при температурі 200 °С.

Подобається допис? Поділіться з друзями: