45 хвилин + бродіння (духовка), 2 години (хлібопічка)
Зміст
Інгредієнти на 700 г
борошно пшеничне – 350 г йогурт натуральний – 250 мл молоко – 30 мл масло вершкове – 50 г дріжджі швидкодіючі – 1 1/2 ч. ложки цукор – 1 ст. ложка сіль – 1 ч. ложка
Приготування
У форму для хліба налийте йогурт і молоко. Насипте борошно так, щоб рідина повністю була вкрита ним. У різні кути форми покладіть сіль, цукор, розм’якшене масло.
В центрі форми, зробіть в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипте дріжджі.
Встановіть швидкий режим, «темна скоринка». Натисніть кнопку «старт».
Якщо ви використовуєте духовку, з перерахованих продуктів замісити тісто. Дайте йому піднятися, ще раз вимісіть і перекладіть у форму або лист, змащені маслом. Після відстойки випікайте хліб до готовності при 210 °С.