Пампушки з часником

Пампушки з часником

Інгредієнти

Для тіста

1 склянка теплої води
1 пакетик сухих дріжджів (3 ч.л.)
1 столова ложка меду
сіль
3 столові ложки соняшникового масла
борошно (скільки рідина візьме)

Для часникового соусу

2-3 зубчики часнику
2-3 столові ложки соняшникового масла (без запаху)
сіль, петрушка – за смаком

Приготування

Робимо тісто. В воді розчиніть дріжджі. Додайте меду, масла, солі та борошна. Тісто має бути еластичним але не липнути до рук. Поставте в тепле місце, щоб воно підійшло.

Сформуйте з готового тіста кульки та викладіть в форму. Дайте тісту ще підійти. Змастіть верх пампушок збитим яйцем. Запікайте при 200 градусах до рум’яності.

Готуємо соус. Всі інгредієнти змішуємо (можна додати 2-3 столові ложки води, якщо занадто густий). Поливаємо соусом гарячі пампушки.

Готові пампушки дуже смачні з червоним борщем!

Подобається допис? Поділіться з друзями: