Зміст
Інгредієнти
Для тіста
1 склянка теплої води 1 пакетик сухих дріжджів (3 ч.л.) 1 столова ложка меду сіль 3 столові ложки соняшникового масла борошно (скільки рідина візьме)
Для часникового соусу
2-3 зубчики часнику 2-3 столові ложки соняшникового масла (без запаху) сіль, петрушка – за смаком
Приготування
Робимо тісто. В воді розчиніть дріжджі. Додайте меду, масла, солі та борошна. Тісто має бути еластичним але не липнути до рук. Поставте в тепле місце, щоб воно підійшло.
Сформуйте з готового тіста кульки та викладіть в форму. Дайте тісту ще підійти. Змастіть верх пампушок збитим яйцем. Запікайте при 200 градусах до рум’яності.
Готуємо соус. Всі інгредієнти змішуємо (можна додати 2-3 столові ложки води, якщо занадто густий). Поливаємо соусом гарячі пампушки.
Готові пампушки дуже смачні з червоним борщем!