Зміст
Інгредієнти
крабове м’ясо – 200 грам креветки – 500 грам філе кальмарів – 300 грам ікра червона – 50 грам майонез за смаком яйце 4 штуки
Приготування
Готуємо інгредієнти. Варимо яйця, кальмари і креветки. Тремо білок на тертці.
Креветки охолоджуємо, чистимо і дрібно нарізаємо.
Так само дрібно нарізаємо кільця кальмара і крабове м’ясо.
Салат викладається шарами, кожен шар змащується майонезом. Перший шар – крабове м’ясо, за допомогою нього формується форма серця. Далі – білок. Далі – креветки (беремо половину, тому що інша половина піде на прикрасу). Далі – кальмар. Далі – жовток.
І знову змащуємо майонезом. Акуратно серветкою видаляємо надлишки.
Наприкінці укладаємо червону ікру.
Прикрашаємо креветками, що залишилися.