Салат “Царське серце”

Салат “Царське серце”

Інгредієнти

крабове м’ясо – 200 грам
креветки – 500 грам
філе кальмарів – 300 грам
ікра червона – 50 грам
майонез за смаком
яйце 4 штуки

Приготування

Готуємо інгредієнти. Варимо яйця, кальмари і креветки. Тремо білок на тертці.

Креветки охолоджуємо, чистимо і дрібно нарізаємо.

Так само дрібно нарізаємо кільця кальмара і крабове м’ясо.

Салат викладається шарами, кожен шар змащується майонезом. Перший шар – крабове м’ясо, за допомогою нього формується форма серця. Далі – білок. Далі – креветки (беремо половину, тому що інша половина піде на прикрасу). Далі – кальмар. Далі – жовток.

І знову змащуємо майонезом. Акуратно серветкою видаляємо надлишки.

Наприкінці укладаємо червону ікру.

Прикрашаємо креветками, що залишилися.

Подобається допис? Поділіться з друзями: