Зміст
Інгредієнти
борошно пшеничне – 200 г. пудинг (1 пакетик) – 37 г. розпушувач – 3 ч. л. цукор-пісок – 150 г. молоко – 100 г. яйця курячі (середні) – 3 шт. масло вершкове (м’яке, або маргарин) – 200 г. цукор ванільний – 1 пакет
Приготування
Перемішати пудинг з борошном і розпушувачем і просіяти через сито.
Додати інші інгредієнти і збити все міксером хвилини дві, до повного зникнення грудочок.
Викласти тісто у формочки. Якщо формочки залізні, то змастити їх маслом і присипати борошном. Якщо силіконові, то змащувати не треба.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Кекси будуть смачніші наступного дня, як пряники! На ранок у них буде зовсім інший, більш насичений смак.