Шоколадний пудинг

Шоколадний пудинг

Час приготування: 25 хвилин + охолодження.

Інгредієнти на 4 порції

шоколад – 150 г
крупа манна – 100 г
молоко – 5 склянок
цукор коричневий – 1 ч. ложка
масло вершкове – 2 ст. ложки
фісташки рубані – 50 г

Приготування

Шоколад розламати на невеликі шматочки. Залиште трохи для оформлення.

Молоко закип’ятіть з цукром, додайте вершкове масло і шоколад. Прогрійте при постійному помішуванні до повного розчинення шоколаду.

Всипте манну крупу і варіть 3 хвилини при безперервному помішуванні.

Змочіть форму холодною водою, викладіть приготовлену масу і поставте в холодильник на 2 години.

Перед подачею на стіл вийміть з форми, наріжте на порції, посипте шоколадом і фісташками.

До шоколадному пудингу відмінно підійдуть збиті вершки, а ті, хто любить експериментувати, можуть додати в пудинг дрібно нарізані консервовані фрукти.

Подобається допис? Поділіться з друзями: