Час приготування: 25 хвилин + охолодження.
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
шоколад – 150 г крупа манна – 100 г молоко – 5 склянок цукор коричневий – 1 ч. ложка масло вершкове – 2 ст. ложки фісташки рубані – 50 г
Приготування
Шоколад розламати на невеликі шматочки. Залиште трохи для оформлення.
Молоко закип’ятіть з цукром, додайте вершкове масло і шоколад. Прогрійте при постійному помішуванні до повного розчинення шоколаду.
Всипте манну крупу і варіть 3 хвилини при безперервному помішуванні.
Змочіть форму холодною водою, викладіть приготовлену масу і поставте в холодильник на 2 години.
Перед подачею на стіл вийміть з форми, наріжте на порції, посипте шоколадом і фісташками.
До шоколадному пудингу відмінно підійдуть збиті вершки, а ті, хто любить експериментувати, можуть додати в пудинг дрібно нарізані консервовані фрукти.