Проста і смачна страва – багет з начинкою з курки та грибів.
Короткі багети розрізаємо вздовж і виймаємо м’якуш. Потім наповнюємо їх начинкою з м’яса курки, смажених грибів з цибулею, посипаємо сиром, розкладаємо часточки помідора, прикрашаємо зеленню і запікаємо в духовці.
Зміст
Інгредієнти
2 недовгих багета 1 філе курки (близько 500 грам) свіжих грибів шампіньйонів 200 грам цибулина 200-250 грам сметани свіжий помідор сир зелень сіль і перець олія
Приготування
Куряче філе дрібно нарізаємо і обсмажуємо до готовності на рослинній олії, солимо за смаком і перчимо. Окремо обсмажуємо на олії гриби з цибулею, перчимо і солимо. Потім в гриби викладаємо куряче м’ясо, сметану, помішуючи, доводимо до кипіння і відразу вимикаємо вогонь.
Куряче філе можна не смажити, а відварити в солоній воді до готовності, порізати на шматочки і додати до грибів.
Багети розрізаємо вздовж на дві половини, виймаємо м’якуш, а простір, що звільнився наповнюємо нашою начинкою.
Укладаємо багети на деко з фольгою, посипаємо зверху натертим сиром, прикрашаємо часточками свіжого помідора, зеленню. Відправляємо багети на деко в гарячу духовку, при температурі 200 градусів, хвилин на 20-25. Все, готовий гарячий багет з начинкою нарізаємо на порції і подаємо.