Час приготування – 15 хвилин + замочування й охолодження
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
тарталетки великі – 6 шт. майонез – 6 ст. ложок желатин – 1 ч. ложка
Для начинки
м’якоть смаженої курки – 150 г ананас консервований – 100 г сир твердий – 100 г часник – 2 зубчики майонез легкий – 3 ст. ложки зелень петрушки рубана – 2 ст. ложки
Приготування
Желатин залийте склянкою холодної кип’яченої води, залиште до набрякання крупинок, потім воду злийте. Желатин розпустіть на водяній бані.
Майонез змішайте з розпущеним желатином, розлийте в тарталетки, охолодіть.
Для начинки м’якоть курки і ананас наріжте кубиками. Сир і часник натріть на тертці. Все змішайте, додайте майонез, зелень, посоліть, поперчіть.
При подачі викладіть начинку в тарталетки.