Канапе з качкою і манго

Канапе з качкою і манго

Час приготування – 35 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

м’якоть дикої качки – 130 г
сік апельсиновий – 1 ст. ложка
соус соєвий – 1 ст. ложка
олія – 1 ст. ложка
манго – 1 шт.
лохина – 2 ст. ложки
листя м’яти – 10 шт.

Приготування

М’якоть качки полийте апельсиновим соком, змішаним з соєвим соусом, перемішайте і маринуйте 6 годин.

Качку обсмажте на маслі, наріжте тонкими скибочками.

Манго розріжте, видаліть кісточку, очистіть від шкірки і наріжте брусочками.

Брусочки манго оберніть скибочками качки.

Нанизайте все на шпажку разом з лохиною і листям м’яти.

Подобається допис? Поділіться з друзями: