Бутерброди “Сонечко”

Бутерброди “Сонечко”

Інгредієнти

батон нарізний
червона риба
масло вершкове
помідори
маслини без кісточок
петрушка

Приготування

Відокремити червону рибу від кісток і шкірки, нарізати тонкими скибочками.

Взяти батон, розрізати кожен нарізаний скибочку батона навпіл.

Змастити вершковим маслом кожну половинку скибочки.

Зверху покласти шматочок червоної риби.

Взяти помідори, розрізати їх навпіл. Кожну половинку надрізати не до кінця, так, щоб вийшли крильця сонечка.

Зробити голову у сонечка за допомогою маслини.

Цятки для сонечка зробити за допомогою подрібнених шматочків маслин.

Покласти сонечок на червону риби і прикрасити гілочкою петрушки

Подобається допис? Поділіться з друзями: