Шоколадно-мигдальні равіолі

Шоколадно-мигдальні равіолі

Час приготування 40 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

борошно пшеничне – 200 г
какао-порошок – 50 г
цукрова пудра – 70 г
яйця – 2 шт.
сир Рікотта – 200 г
лікер амаретто – 2 ч. ложки
печиво мигдальне – 50 г
вершки збиті – 200 г
шоколад молочний – 50 г
сік і терта цедра – 1/2 лимона

Приготування

Борошно просійте з какао-порошком і 20 г цукрової пудри. Додайте яйця і замісіть тісто. Скачайте тісто в кулю, загорніть в харчову плівку і залиште на 30 хвилин.

Для начинки рікотту перемішайте з цукровою пудрою, що залишилася, до отримання гладкої маси. Додайте сік і цедру лимона, влийте лікер, всипте розкришене печиво, перемішайте.

Тісто розкачайте в тонкий пласт, формочкою з гофрованим краєм виріжте з нього квадратики. На один квадратик тіста чайною ложкою укладіть порцію начинки, накрийте іншим квадратиком, краї тіста защипайте. Таким же чином сформуйте равіолі, що залишилися.

Равіолі відваріть в киплячій підсоленій воді і подавайте зі збитими вершками, посипавши розкришеним шоколадом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: