Фляки

Фляки

Інгредієнти для фляків

рубець яловичий – 160 гр.
кістки – 50 гр.
овочі (морква, петрушка, цибуля ріпчаста) – 50 гр.
сало – 10 гр.
борошно – 5 гр.
сир – 10 гр.
сухарі товчені – 5 гр.
майоран
зелень петрушки 5 гр.
перець мелений червоний і чорний
імбир
мускатний горіх
сіль

Приготування фляків

Рубець ретельно промивають в декількох водах, натирають сіллю, заливають окропом, кип’ятять і відціджують. Цю процедуру проробляють двічі. Потім рубець заливають процідженим бульйоном з кісток і овочів і варять близько 3-4 годин до м’якості.

Моркву, петрушку, ріпчасту, цибулю тонко нарізають і відварюють в невеликій кількості води.

Рубець виймають з бульйону, нарізають тонкою соломкою довжиною 3-4 см і змішують з відвареними овочами.

Додавши заправку з жиру і муки, додають сіль і прянощі. Все це викладають у вогнетривкий посуд, посипають тертим сиром і сухарями і зарум’янюють в духовці.

Приготування фляків: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: