Мюслі з фруктами

Мюслі з фруктами

Мюслі – легке в приготуванні і дуже корисне і смачне блюдо – з’явилося близько ста років тому завдяки швейцарському лікарю Максиміліану Берчер-Беннеру. Відкривши в Цюріху санаторій, Берчер-Беннер став пропонувати своїм пацієнтам блюдо з геркулесу, фруктів, горіхів і молока, яке допомагало при лікуванні самих різних хвороб. Пізніше воно отримало назву «мюслі».

Час приготування 40 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

геркулес – 1 стакан
сливи – 2 шт.
банани – 2 шт.
яблука – 2 шт.
апельсини – 2 шт.
ківі – 2 шт.
сік яблучний – 1 стакан
йогурт – 1 склянка
цукрова пудра – 2 ст. ложки
кориця мелена – 1/2 ч. ложки

Приготування

Банани, сливи і ківі наріжте скибочками.

Апельсини очистіть, розділіть на часточки і видаліть мембрани.

Одне яблуко натріть на крупній тертці і з’єднайте з йогуртом, геркулесом, яблучним соком. Дайте постояти 10 хвилин.

Друге яблуко наріжте часточками і разом з іншими підготовленими фруктами додайте до мюслів. Перемішайте.

При подачі посипте мюслі з фруктами цукровою пудрою і корицею.

Подобається допис? Поділіться з друзями: