Час приготування – 1 година 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
крупа гречана – 2 склянки гриби білі сушені мелені – 2 ст. ложки яйця – 4 шт. грудинка копчена – 4 скибочки цибуля ріпчаста – 2 головки вода – 4 склянки масло вершкове – 4 ч. ложки зелень кропу дрібно рубана – 4 ч. ложки перець чорний мелений сіль
Приготування
У горщики розкладіть нарізані дрібними кубиками грудинку і цибулю, додайте гриби і крупу, посоліть, поперчіть, влийте гарячу воду.
Горщики накрийте кришками, поставте в духовку і готуйте кашу 1 годину при 180 °С.
У кожен горщик випустіть по яйцю, покладіть чайну ложку масла і варіть кашу ще 5-10 хвилин, до готовності яєць.
При подачі посипте рубаною зеленню.