Гречана каша з яйцем і грибами

Гречана каша з яйцем і грибами

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

крупа гречана – 2 склянки
гриби білі сушені мелені – 2 ст. ложки
яйця – 4 шт.
грудинка копчена – 4 скибочки
цибуля ріпчаста – 2 головки
вода – 4 склянки
масло вершкове – 4 ч. ложки
зелень кропу дрібно рубана – 4 ч. ложки
перець чорний мелений
сіль

Приготування

У горщики розкладіть нарізані дрібними кубиками грудинку і цибулю, додайте гриби і крупу, посоліть, поперчіть, влийте гарячу воду.

Горщики накрийте кришками, поставте в духовку і готуйте кашу 1 годину при 180 °С.

У кожен горщик випустіть по яйцю, покладіть чайну ложку масла і варіть кашу ще 5-10 хвилин, до готовності яєць.

При подачі посипте рубаною зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: