Зміст
Інгредієнти для фрикадельок
200 г креветок без панцира
100 г заморожених мідій
300 г відвареної картоплі
2 зубчики часнику
3 ст. ложки нашаткованої зелені петрушки
1 яйце
олія для смаження
білі мелені сухарі
мелена паприка, сіль, білий мелений перець – за смаком
Приготування фрикадельок з креветок і мідій
Креветки і мідії відварити в злегка підсоленій воді 2-3 хвилини, остудити, нарізати дрібними шматочками. Часник пропустити через прес, картоплю розім’яти.
Підготовлені продукти з’єднати, за смаком приправити сіллю і меленим перцем, добре перемішати.
Сформувати з отриманого фаршу невеликі кульки, запанірувати в сухарях, змішаних з паприкою (або спеціями для риби), вмочити в збите яйце і знову запанірувати в сухарях.
Обсмажити в киплячій олії з усіх боків до рум’яної скоринки. Подавати можна зі сметаною або іншим соусом до смаку.
Відео приготування фрикадельок з креветок