Зміст
Інгредієнти для фрикадельок
курячий фарш – 700 г (можна використовувати яловичий або фарш з індички)
панірувальні сухарі – 90 г
яйце – 2 шт.
цибуля ріпчаста – 1 шт.
сіль, перець за смаком
Інгредієнти для соусу
масло вершкове – 40 г
борошно рисове – 2 ст. л.
вершки 10% або молоко 6% – 500-600 мл.
Приготування
Цибулю дрібно порізати.
Змішуємо фарш, цибулю, яйця та панірувальні сухарі.
Солимо і перчимо на смак.
Ліпимо невеликі кульки і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку на 15-25 хвилин (залежно від розміру фрикадельок та потужності духовки).
Готуємо соус.
Розтопити вершкове масло і змішати з борошном.
Додати вершки (або молоко), проварити 3-4 хвилини.
Викласти фрикадельки у глибоку сковороду.
Перемішати та потушкувати 2-3 хвилини.