Фрикадельки по-шведськи

Фрикадельки по-шведськи

Інгредієнти для фрикадельок

курячий фарш – 700 г (можна використовувати яловичий або фарш з індички)
панірувальні сухарі – 90 г
яйце – 2 шт.
цибуля ріпчаста – 1 шт.
сіль, перець за смаком

Інгредієнти для соусу

масло вершкове – 40 г
борошно рисове – 2 ст. л.
вершки 10% або молоко 6% – 500-600 мл.

Приготування

Цибулю дрібно порізати.

Змішуємо фарш, цибулю, яйця та панірувальні сухарі.

Солимо і перчимо на смак.

Ліпимо невеликі кульки і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку на 15-25 хвилин (залежно від розміру фрикадельок та потужності духовки).

Готуємо соус.

Розтопити вершкове масло і змішати з борошном.

Додати вершки (або молоко), проварити 3-4 хвилини.

Викласти фрикадельки у глибоку сковороду.

Перемішати та потушкувати 2-3 хвилини.

Подобається допис? Поділіться з друзями: