Зміст
Інгредієнти
курячі грудки – 2 шт.
пластівці солодкої паприки – 1 ст. л.
сіль – 2 ч. л.
оливкова олія – 4 ст. л.
лимон -1 шт.
м’ята – пучок
Приготування кебаба з курки
Грудки помити, видалити плівки і зайвий жир і нарізати шматочками. Змішати пластівці паприки, оливкову олію, сіль і сік половини лимона. Обмазати сумішшю шматочки філе і залишити маринуватися на 2 години під плівкою в холодильнику. Дістати філе за 30 хвилин до приготування, щоб воно стало кімнатної температури.
Нарізати часточками половинку лимона, що залишилася. Змочити дерев’яні шпажки водою. Розігріти духовку до 190 °С.
Нанизати на шпажки шматочки філе, чередуючи їх з часточками лимона. Запікати в духовці до готовності, два рази перевернувши. Подавати, прикрасивши листочками свіжої м’яти.