Зміст
Інгредієнти
молоко – 500 мл.
цукор – 1 ч. л.
сіль – 1 ч. л.
яйця – 2 шт.
олія – 3 ст. л.
Для начинки
куряча печінка – 300 г.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
сіль і чорний молотий перець – за смаком
вершкове масло – 50 г.
олія для смаження
Приготування млинців з курячою печінкою
Яйця змішати з цукром, сіллю і рослинною олією. Порціями всипати просіяне борошно, ретельно розмішати тісто вінчиком. Розігріти сковороду, влити рослинну олію і спекти млинці.
Для начинки помити, обсушити, посолити і поперчити печінку. Перед приготуванням потрібно очистити печінку від плівок. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти. Цибулю і моркву обсмажити на олії. Прибрати овочі зі сковороди і на цьому ж маслі смажити печінку 10 хвилин.
Печінку і овочі з’єднати, додати вершкове масло і подрібнити за допомогою блендера. Викласти по 1 ст. л. начинки на кожний млинець і акуратно згорнути їх у «конверти».
Сковороду змастити рослинною олією. Покласти млинці на сковорідку швом вниз і обсмажити до рум’яної скоринки з двох сторін. Подавати теплими зі сметаною.