Овочеві котлети

 Овочеві котлети

Овочеві котлети – це оригінальний рецепт надзвичайно смачної страви. Надовго запам’ятовується їх легка, трохи пряна нотка та надзвичайно м’який смак. Лише раз спробувавши ці котлети, вони стануть одними з ваших улюблених.

Овочеві котлети теж бувають смачними. Для того, щоб в цьому переконатися, потрібно, готуючи їх, лише дотримуватися чіткої інструкції.

Жодних складнощів в їх приготуванні овочевих немає. Всі кулінарні етапи може з легкістю подолати навіть новачок в кулінарії. Правда, важливою умовою є те, що обов’язково готувати їх потрібно в хорошому настрої, тому що в іншому випадку може просто нічого не вийти.

Інгредієнти для овочевих котлет

вода – 100 мл.
горошок заморожений – 60 гр.
капуста – 300 гр.
олія – 40 мл.
морква – 90 гр.
манка – 40 гр.
яйце – 1 шт.
перець – за смаком
кріп – за смаком
сіль за смаком

Приготування овочевих котлет

Нарізати білокачанну капусту середніми кубиками.

Закип’ятити каструлю води, підсолити і покласти туди капусту і горошок.

Варити до розм’якшення капусти. Відкинути на друшляк.

Натерти моркву на крупній тертці, обсмажити на олії.

Додати в сковороду сіль, перець, манку, воду. Все перемішати. Дати манці заваритися. В кінці додати рубаний кріп.

Перемішати всі інгредієнти, сформувати фарш у вигляді котлет, змочивши руки в холодній воді.

Залишити котлети в холодильнику на 1 годину.

Вмочити в яйце. Обсмажувати в олії до рум’яної скоринки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: