Овочеві котлети – це оригінальний рецепт надзвичайно смачної страви. Надовго запам’ятовується їх легка, трохи пряна нотка та надзвичайно м’який смак. Лише раз спробувавши ці котлети, вони стануть одними з ваших улюблених.
Овочеві котлети теж бувають смачними. Для того, щоб в цьому переконатися, потрібно, готуючи їх, лише дотримуватися чіткої інструкції.
Жодних складнощів в їх приготуванні овочевих немає. Всі кулінарні етапи може з легкістю подолати навіть новачок в кулінарії. Правда, важливою умовою є те, що обов’язково готувати їх потрібно в хорошому настрої, тому що в іншому випадку може просто нічого не вийти.
Зміст
Інгредієнти для овочевих котлет
вода – 100 мл. горошок заморожений – 60 гр. капуста – 300 гр. олія – 40 мл. морква – 90 гр. манка – 40 гр. яйце – 1 шт. перець – за смаком кріп – за смаком сіль за смаком
Приготування овочевих котлет
Нарізати білокачанну капусту середніми кубиками.
Закип’ятити каструлю води, підсолити і покласти туди капусту і горошок.
Варити до розм’якшення капусти. Відкинути на друшляк.
Натерти моркву на крупній тертці, обсмажити на олії.
Додати в сковороду сіль, перець, манку, воду. Все перемішати. Дати манці заваритися. В кінці додати рубаний кріп.
Перемішати всі інгредієнти, сформувати фарш у вигляді котлет, змочивши руки в холодній воді.
Залишити котлети в холодильнику на 1 годину.
Вмочити в яйце. Обсмажувати в олії до рум’яної скоринки.