Перець, фарширований кіноа та горіхами

Перець, фарширований кіноа та горіхами

Крупа кіноа – дуже корисна і поживна. Не помилимося, якщо скажемо, що це найкорисніша крупа серед усіх відомих на сьогоднішній день. Якщо дотримуєшся здорового харчування – то цей рецепт саме те, що тобі потрібно! Цей простий рецепт ідеально підійде для вегетаріанців і тих, хто вирішив трохи посидіти на дієті, щоб скинути зайву вагу. Пропонуємо додати його в колекцію рецептів здорового харчування.

Інгредієнти для перцю, фаршированого кіноа та горіхами

великі червоні болгарські перчини – 4 шт.
крупа кіноа – 300 гр.
цибуля – 2 шт.
помідори – 2 шт.
вода – 100 мл.
пучок кропу
ядра волоських горіхів – 100 гр.
сіль (за смаком)
перець (за смаком)
рослинна олія (для смаження)

Вихід – 4 порції. Час приготування – 40 хвилин

Приготування перців, фаршированих кіноа і горіхами

Болгарський перець необхідно помити, зрізати верхівки і видалити насіння. Помідори ошпарити та зняти шкірку. Цибулю очистити та нарізати дрібними кубиками. Ядра волоського горіха подрібнити за допомогою блендера або кулінарного молотка.

На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажити цибулю до прозорості, додати томати, кіноа, подрібнений кріп і горіхи, 100 мл. води, сіль і перець за смаком. Тушкувати 5 хвилин на середньому вогні.

Нафарширувати перці, помістити на деко або в форму для запікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати, фаршировані кіноа і горіхами перці, протягом 15 хвилин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: