Рибна мексиканська гостра запіканка

Рибна мексиканська гостра запіканка

Інгредієнти

400 г філе лосося
1 цибулина
2 зубчики часнику
2 помідори
200 мл томатної пасти
1 чайна ложка кмину
1 чайна ложка меленого коріандру
1 упаковка мексиканської гречки
цедра 1 лимона
1 пучок свіжого коріандру
1 шт. зеленого перцю чилі
2 жмені начосів
3 ст.л. оливкової олії

Приготування рибної мексиканської гострої запіканки

Цибулю наріжте кубиками, подрібніть часник і перець чилі, обсмажте на оливковій олії. Додайте кмин і мелений коріандр – смажте деякий час. Потім залийте вміст упаковки Knorr, додайте 300 мл гарячої води і варіть близько 15 хвилин, поки крупа не стане м’якою.

Наріжте кубиками сьомгу на досить товсті кубики (приблизно 2х2 см) і замаринуйте в невеликій кількості оливкової олії, натертої на тертці цедри лимона. Додайте трохи подрібненої кінзи, солі і перцю. Покладіть підготовлену рибу на деко, застелене пергаментним папером, і поставте в розігріту до 180 градусів С духовку на 3-4 хвилини.

Додайте томатну пасату до вареної крупи та помідорів, нарізаних кубиками. Приправте за смаком і доведіть до кипіння.

Покладіть страву на блюдо, зверху покладіть шматочки запеченої риби. Посипте його свіжими листям коріандру і подавайте з начосами.

Подобається допис? Поділіться з друзями: