Зміст
Інгредієнти
500 г філе судаку або іншої білої риби1,5 ч.л. універсальної приправи
150 г макарон
1 броколі
3 помідори
4 яйця
200 мл вершків 12%
50 г твердого сиру
15 г меленого мускатного горіха
20 г вершкового масла
50 мл оливкової олії
Приготування рибної запіканки з судаком та броколі
Помийте, обсушіть і наріжте філе судака на менші шматочки. Змішайте 2 столові ложки приправи з олією і полийте судака. Потім поставте рибу в холодильник на 30 хвилин.
Зваріть макарони, а потім охолодіть їх у холодній воді. Ошпарте броколі в злегка підсоленій киплячій воді, а потім остудіть в крижаній воді, щоб вони не втратили свій колір.
Помідори наріжте кружечками, а сир натріть на тертці.
Розбийте яйця і з’єднайте їх з вершками і тертим сиром.
Приправте мускатним горіхом.
Змастіть посуд для запікання в духовці оливковою олією. Викладіть туди макарони, помідори та броколі.
Покладіть на них шматочки маринованої риби. Полийте судака сумішшю з вершками та яйцями. Випікайте близько 40 хвилин у духовці, розігрітій до 170ºC.