Зміст
Інгредієнти для зраз з риби
600 г рибного філе
1 яйце
1 цибулина
150 г білого хліба
50 г мелених сухарів
молоко
олія для смаження
Для начинки
100 г печериць
1 стебло цибулі-порею (біла частина)
сіль, чорний мелений перець – за смаком
Приготування рибних зраз
Хліб розмочити в молоці, віджати. Цибулину очистити, розрізати на 4-6 частин.
Рибне філе промити, обсушити, двічі пропустити через м’ясорубку разом з цибулею і хлібом.
В отриманий фарш додайте яйце, за смаком посолити і поперчити, ретельно перемішати. Сформувати невеликі заготовки круглої форми.
Приготування начинки
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, гриби відварити в підсоленій воді до готовності, відкинути на друшляк, дрібно порубати. Викласти гриби до цибулі, обсмажити 3-5 хвилин, за смаком посолити і поперчити, ретельно перемішати.
На середину круглих заготовок з фаршу покласти по 1 ст. ложці начинки, краї з’єднати, формуючи круглі або овальні зрази.
Запанірувати в мелених сухарях і обсмажити на олії до рум’яної скоринки. Довести до готовності в нагрітій до 180° С духовці протягом 8-10 хвилин.
Відео приготування рибних зраз