Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачної страви для вашого повсякденного меню.
Виходить воно ароматним, соковитим та мега апетитним. Його можна подати як на сніданок, так і на обід чи вечерю. Ваші домочадці будуть і ситими, і задоволеними. І повірте, вони будуть просити добавки. Збережіть рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Зміст
Інгредієнти для приготування рису:
рис – 200 гр.
вода – 500 мл
сосиски – 300 гр.
половина ріпчастої цибулі
морква – 1 шт.
соняшникова олія – 2 столові ложки
сіль і чорний мелений перець за смаком
кріп – 3 гр.
лавровий лист – 2 шт
Приготування рису з сосискою
В першу чергу промиваємо рис до прозорої води.
Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції очищену моркву.
Розігріваємо казан з олією і робимо вогонь середнім. Відправляємо сюди підготовлені овочі і обсмажуємо їх 2-3 хвилини.
Після закінчення потрібного часу додаємо підготовлений рис і обсмажуємо ще 1 хвилину. При цьому потрібно періодично помішувати.
Потім вливаємо сюди воду. Вона повинна бути теплою. Додаємо лавровий лист і на мінімальному вогні варимо все приблизно 10 хвилин. При цьому потрібно посолити.
Далі відправляємо туди нарізані кружальцями сосиски і добре все перемішуємо. Накриваємо казан кришкою і продовжуємо процес ще 3-5 хвилин.
Після чого дрібно нарізаємо промитий кріп і посипаємо їм блюдо. Все добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Знімаємо з вогню і залишаємо в такому вигляді на 5 хвилин.
До столу блюдо подається гарячим.