Курочка виходить дуже ніжною і ароматною. Тримати птицю в маринаді довго не слід, прекрасний варіант закрити шашлик за годину-дві до приготування. Замість чебрецю можна використовувати розмарин – свіжий або сушений.
Вихід: 2-4 порції
Час приготування: близько 2 годин
Зміст
Інгредієнти для шашлику з курки в маринаді
куряче філе – 600 г
Для маринаду
білий бальзамічний оцет Jamie Oliver – 1/2 склянки
діжонська гірчиця – 2 ст. л.
часник – 5 зубчиків
чебрець зелень – 2 ч. л.
сіль за смаком
Приготування шашлику з курки в маринаді з гірчицею і часником
Куряче філе помити, обсушити і нарізати однаковими шматочками.
Приготувати маринад для курки. Покласти птицю в миску, залити маринадом, перемішати і дати постояти годину-дві.
Нанизати шашлик на шампури. Обсмажувати на вугіллі до готовності. Періодично перевертати шампури і поливати курку маринадом.
Подати готовий шашлик до столу.