Іноді хочеться урізноманітнити своє меню і приготувати щось швидке і в той же час смачне. Смажені гриби з часником і пармезаном – це саме та страва, яка не затримає вас на кухні. Це ідеальна закуска, а може навіть і гарнір.
У цьому рецепті шапки грибів потрібно залишити цілими, тому потрібно брати гриби одного розміру і не великі.
Зміст
Інгредієнти для приготування смажених грибів
гриби – 500 грам
цибуля ріпчаста – 0,5 цибулини великої або одна маленька
часник – 4 зубчики
сир пармезан – 100 грам натертого на дрібній тертці
оливкова олія – 2-3 ст.л.
сіль за смаком
Приготування грибів з часником і пармезаном
Гриби помити під холодною проточною водою, якщо потрібно очистити, зрізати ніжки. Викласти на паперовий рушник щоб гриби підсохли.
Цибулю нарізати кубиками. Сковорідку поставити на вогонь, влити олію і нагріти, всипати цибулю, трохи обсмажити.
У сковорідку до цибулі додати гриби
і смажити до готовності. Посолити за смаком.
У гриби видавити через прес часник, перемішати, потримати 2 хвилини і прибрати з вогню. Всипати натертий пармезан, перемішати, перекласти гриби на тарілку і подавати до столу.
Смачного!!!
Відео приготування смажених грибів