Креветки з овочами

Креветки з овочами

Час приготування – 55 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

креветки – 450 г
капуста цвітна – 250 г
кукурудза консервована – 220 г
помідори – 3 шт.
цибуля ріпчаста – 1 головка
сік томатний – 1 стакан
олія оливкова – 2 ст. ложки
зелень петрушки різана – 2 ст. ложки
оцет 3%-й – 1 ст. ложка
перець мелений кайєннський
сіль

Приготування

Креветки зваріть у воді з додаванням солі та оцту, охолодіть і очистіть.

Цвітну капусту відваріть в підсоленій воді і розберіть на суцвіття.

Кукурудзу відокремте від заливки.

Помідори наріжте часточками, цибулю – кубиками і обсмажте на олії.

Підготовлені інгредієнти з’єднайте з томатним соком, прогрійте, посоліть і поперчіть. В кінці приготування додайте рубану зелень.

Оформіть креветки з овочами листочками базиліку і подавайте з тостами.

Подобається допис? Поділіться з друзями: