Час приготування – 55 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
креветки – 450 г капуста цвітна – 250 г кукурудза консервована – 220 г помідори – 3 шт. цибуля ріпчаста – 1 головка сік томатний – 1 стакан олія оливкова – 2 ст. ложки зелень петрушки різана – 2 ст. ложки оцет 3%-й – 1 ст. ложка перець мелений кайєннський сіль
Приготування
Креветки зваріть у воді з додаванням солі та оцту, охолодіть і очистіть.
Цвітну капусту відваріть в підсоленій воді і розберіть на суцвіття.
Кукурудзу відокремте від заливки.
Помідори наріжте часточками, цибулю – кубиками і обсмажте на олії.
Підготовлені інгредієнти з’єднайте з томатним соком, прогрійте, посоліть і поперчіть. В кінці приготування додайте рубану зелень.
Оформіть креветки з овочами листочками базиліку і подавайте з тостами.