Зміст
Інгредієнти
свинячі відбивні – 600 г.
печериці – 500 г.
цибуля – 2 шт.
сир – 150 г.
вершки (22%) – 1 склянка
олія – 2 ст. л.
борошно – 2 ст. л.
гаряча вода – 200 мл.
сіль за смаком
Приготування свинини з грибами і сиром
М’ясо відбити, посолити і поставити в холодильник. Цибулю очистити, порубати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Гриби вимити, нарізати, додати до цибулі готувати під кришкою 5 хвилин, всипати борошно, перемішати і підсмажити 1 хвилину. Сир натерти і змішати з цибулею і грибами.
Викласти начинку на м’ясо, згорнути рулетом і заколоти зубочисткою. Трохи обсмажити рулети на рослинній олії. Перекласти їх у форму, залити гарячою водою і вершками. Запікати 30 хвилин при 200 °С.