До соковитого м’яса обов’язково потрібен салат із свіжих овочів.
Зміст
Інгредієнти
помідори – 4 шт.
болгарський перець – 2 шт.
огірок – 2 шт.
петрушка – 1 пучок
Для заправки
оливкова олія – 5 ст. л.
лимонний сік – 2 ст. л.
діжонська гірчиця – 1 ч. л.
сіль і чорний мелений перець – за смаком
Приготування овочевого салату до шашлику
Овочі вимити. У перців видалити плодоніжки і очистити їх від насіння.
Всі овочі нарізати кубиками, скласти в салатник і додати пошатковану зелень.
Приготувати заправку, ретельно перемішавши всі інгредієнти. Заправити і перемішати салат.
Щоб салат до шашликів був смачним і свіжим, краще взяти всі необхідні інгредієнти з собою на природу і готувати вже там.