Салат “Жовта собака”

Салат "Жовта собака"

Інгредієнти для салату “Жовта собака”

печериці – 250 г
яйця – 4 шт.
ядра волоського горіха – 2/3 склянки
морквина – 1 шт.
майонез – 3 ст. л.
сіль за смаком
олія – 2 ст. л.

Приготування салату “Жовта собака”

Відваріть моркву і яйця.

Печериці розріжте на 3 частини.

Обсмажте гриби невеликими порціями в олії, щоб вони підзолотились. Якщо ви будете відразу смажити все гриби, то вони пустять багато рідини і будуть варитися в ній.

Яйця очистіть, білки відокремте від жовтків. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть на блюдо першим шаром. Зверху покрийте тонкою сіточкою майонезу.

Горіхи подрібнити в блендері до стану крихти або просто порубати широким ножем. Викладіть горіхи другим шаром.

Наступний шар – обсмажені гриби. Зверху – сіточка майонезу.

Далі викладіть дрібно нарізану зелену цибулю і покрийте майонезом.

І останній штрих – декор. Жовтки розімніть в крихту, моркву натріть на дрібній тертці. З моркви зробіть вуха і ніс, все інше простір заповніть жовтком. За допомогою маслин зробіть очі і носик.

Приготування салату “Жовта собака”: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: